De 14 leukste Airbnb’s in Gelderland voor je staycation

Weekendje of vakantie in eigen land ofwel een staycation wordt steeds populairder. En nu dit jaar een vakantie in het buitenland er niet echt in zit, misschien wel de enige optie. En dat is eigenlijk hartstikke leuk! Nederland heeft namelijk hele leuke steden en prachtige natuurgebieden die écht wel een bezoek waard zijn! In deze blog nemen we je mee op reis naar Gelderland met een lijstje met de leukste Airbnb’s in Gelderland voor een nachtje weg of een hele week. En wel snel zijn, want veel zijn de zomermaanden al hartstikke vol! (Je bent natuurlijk niet de enige die Nederland (opnieuw) gaat ontdekken deze zomer;)

Staycation Gelderland
Wist je dat Gelderland de grootste provincie van Nederland is? En natuurlijk weet je dat de Hoge Veluwe er te vinden is, maar ook gebieden zoals de Betuwe (heel leuk om te bezoeken tijdens de bloesem). Als je op zoek bent naar mooie wandelroutes, kort of lang, voor tijdens je verblijf neem dan een kijkje op de website van Staatsbosbeheer. Hier vind je allerlei leuke wandelroutes per provincie!
En als een citytrip beter bij jou past dan heeft Gelderland ook van alle ste bieden, namelijk Arnhem en Nijmegen! Deze twee zijn perfect voor een leuke citytrip. Genoeg te doen dus en geloof ons: heel veel leuke Airbnb plekken om te overnachten!

€25 korting op je eerste boeking bij Airbnb en €9 korting op een activiteit
Heb je nog nooit iets geboekt via Airbnb? Meld je dan aan via deze link. Als je via die link een account aanmaakt en boekt, dan krijg je op je eerste boeking €25,- korting en €9,- om te gebruiken voor een ervaring. De korting kan je gebruiken voor elke accommodatie, maakt dus niet uit of je iets in Nederland of in het buitenland boekt! En ook leuk, ik krijg dankzij jou €23 reistegoed. Bedankt dus alvast!

De 14 leukste Airbnb’s in Gelderland

De leukste Airbnb’s voor 2 personen:

Zie je de schaapjes in de tuin liggen!? Zo leuk!↓

Deze heeft een tuin van 1600m2!!↓

En als laatste Airbnb voor max. 2 personen staat op een wel heel bijzondere plek:

De leukste Airbnb’s in Gelderland voor 4 personen:

Deze is 135 euro per nacht voor 4 personen! En kijk hoe mooi!↓

Heel mooi! En voor 4 personen, maar dan moeten er wel twee op de slaapbank..↓

Perfect voor een stedentrip naar Arnhem↓

Airbnb’s in Gelderland voor 5 personen:

Mooi huisje met 5 bedden!↓

Leukste Airbnb’s in Gelderland

Zo dit was het lijstje met leuke Airbnb’s in Gelderland! Heb je nog een tip? Laat het weten in een reactie onder dit bericht. Heb je andere tips, een fantastisch hotel waar je ooit bent geweest? Stuur ons een mailtje en wie weet zie je jouw tip binnenkort verschijnen.

Wil je zeker weten dat je een Airbnb boekt die past bij al jouw wensen? Lees dan onze blog door waar we je alle tips voor het boeken van je accommodatie op Airbnb geven. Want net zoals bij alles, moet je bij Airbnb ook alles lezen, ook de kleine lettertjes!

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Latest Travel Blog
  • De 19 leukste Airbnb huisjes in Noord-Brabant

  • De 14 leukste Airbnb’s in Gelderland voor je staycation

  • 11x tips voor Airbnb die je moet weten voordat je gaat boeken

Close

Wheretostay.nl

De leukste plekken om te overnachten

Eaven Theme made by Loft.Ocean Team.
© Copyright 2019. All rights reserved.
Close