The Oberoi Marrakech: op-en-top luxe hotel in Marokko

 Bezoek Marrakech en wordt op slag verliefd op de stad. Alles wat je om je heen ziet, de geuren (hallelujah voor het lekkere eten), de souks en de drukte in de stad. You hate it or love it, en ik hoor bij die tweede groep! Ben je op zoek naar iets meer rust dan vind je op zo’n 25 minuten rijden van de stad The Oberoi Marrakech.

The Oberoi Marrakech

Na 5 jaar is The Oberoi Marrakech dan eindelijk opengegaan! Rondom heb je olijfgaarden en citrusbomen en The Oberoi Marrakech zelf ademt Marokko (en luxe;)). Ze hebben verschillende kamers; deluxe tweepersoonskamer met eigen terras, deluxe villa met eigen(!) zwembad, presidentiële villa met eigen zwembad en een royal suite met eigen zwembad. 

The Oberoi Marrakech

De kamers van The Oberoi Marrakech

De deluxe tweepersoonskamer is ruim honderd meter met uitzicht op de bergen, maar wil je echt fancy dan ga je voor een van de andere opties en krijg je een privé zwembad! Het fijne is dat als je in koudere maanden komt, ze het zwembad voor je verwarmen. Zo kun je dus het gehele jaar door genieten van je privé zwembad!

Het hotel: wat is er nog meer

Naast dat je met een privé zwembad natuurlijk eigenlijk je kamer, suite of villa niet uit wilt, kan je dat in The Oberoi maar beter wel doen! Er zijn nog meer zwembaden, een spa, fitness, een kidsclub, en 3 restaurants. Je kunt zelfs een personal trainer krijgen om te sporten of een groepsles yoga en boksen.

 

Rondom het hotel

The Oberoi biedt ontzettend veel activiteiten aan vanuit het hotel. En dat zijn héle vette activiteiten! Zo kan je in alle vroegte vertrekken en vanuit een heteluchtballon ontbijten terwijl je het Atlasgebergte rondom je ziet. Een private tour door de Agafay woestijn waarbij er door je personal chef een dinner wordt gemaakt die je onder een sterrenhemel kan opeten

Locatie: The Oberoi, Marrakech, Route d’Ouarzazate, Marrakech 40000, Marokko (Google Maps link)

Prijs: vanaf zo’n 690 euro

Meer info: klik hier

The Oberoi Marrakech3

The Oberoi Marrakech4

The Oberoi Marrakech4
The Oberoi Marrakech3
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Latest Travel Blog
  • De 19 leukste Airbnb huisjes in Noord-Brabant

  • De 14 leukste Airbnb’s in Gelderland voor je staycation

  • 11x tips voor Airbnb die je moet weten voordat je gaat boeken

Close

Wheretostay.nl

De leukste plekken om te overnachten

Eaven Theme made by Loft.Ocean Team.
© Copyright 2019. All rights reserved.
Close